Termeni Generali

Termeni generali

School Office este denumirea comercială a PAPETĂRIE OFFICE S.R.L., persoană juridică cu sediul în București, Str. Doamna  Ghica, numărul 18, Sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul nr. J40/20850/2004, având C.U.I. RO17040760, numită în continuare PAPETARIE OFFICE.

Utilizarea acestui site implică acceptarea termenilor și a condițiilor de utilizare.

În calitate de autor / proprietar / administrator  al site-ului www.aretina.ro,  PAPETĂRIE OFFICE iși rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, fără o notificare prealabilă.

PAPETĂRIE OFFICE garantează utilizatorului acces limitat pe site, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PAPETĂRIE OFFICE fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, elemente de grafică, sunt proprietatea  PAPETĂRIE OFFICE SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor oferite  prin intermediul site-ului și este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe, cu modificările și completările ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea parțială sau în întregime a site-ului este strict interzisă și se pedepseste conform legilor în vigoare. In calitate de utilizator, dumneavoastră sunteți de acord cu cele mai sus menționate.

Sesizări

În cazul în care observați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor,  încalca dreptul la marcă, vă rugam sa ne comunicați acest lucru pe adresa de e-mail: contact@aretina.ro. 

PAPETĂRIE OFFICE va raspunde sesizarii în cel mai scurt timp.