Termene și condiții

Prin accesarea acestui site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.

Vă recomandăm citirea cu atenție, pentru o îmbunătățire a modului  de utilizare a acestuia.

Accesul și utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. 

Accesand și utilizând acest site, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între dumneavoastra și Papetarie Office s.r.l.,  sunt înlocuite prin prevederile prezentelor termene și condiții. 

Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții ale acestui site, vă rugam să părăsiți acest site.

Dreptul de autor al Papetarie Office s.r.l. asupra informațiilor publicate pe site

Intregul conținut al site-ului www.aretina.ro, care cuprinde: imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Papetărie Office s.r.l. și a furnizorilor sai și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul  Papetărie Office s.r.l., a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului www.aretina.ro, numai în limitele meționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail office@aretina.ro 

Drepturile și obligațiile vânzătorului 

Politica de prețuri

Papetărie Office s.r.l. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul siteului www.aretina.ro, sunt noi, în ambalajul original al producatorului și în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală, conform legislației în vigoare. 

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil, din acest motiv Papetărie Office s.r.l., își asumă dreptul de a modifica (cu acordul parților) o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în depozitul companiei sau în depozitul importatorului.

Prețurile sunt actualizate periodic, dar nu la mai putin de 30 zile, exceptând obigativitatea modificarii prețurilor.

Prețurile prezentate includ T.V.A. (24%) dar nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. 

Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări Papetărie Office s.r.l. în momentul confirmării comenzii drept comandă fermă.

Este posibil ca anumite produse să nu fie disponibile, deoarece între momentul plasării comenzii și momentul acceptării acesteia, stocul se poate modifica

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri gresite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de catre client în cadrul discuțiilor purtate cu reprezentantul de vânzări Papetărie Office s.r.l.

Prețurile din magazinele cu amănuntul pot fi diferite de cele din site.

Papetărie Office s.r.l. nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres pentru folosirea acestui site și cumpărarea produselor. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).

Drepturile și obligațiile cumpărătorului 

În utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informatii corecte și complete.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de catre dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Modalitați de plată disponibile

Plata produselor comandate de pe site-ul www.aretina.ro se poate efectua în urmatoarele moduri:

- ramburs, numerar la recepția coletului. Nu se percepe nici o taxa suplimentară, valoarea comenzii fiind cea confirmată telefonică sau prin intermediul e-mail-ului. 

- în avans, prin ordin de plată în contul S.C. Papetărie Office S.R.L., cont iban RO14 BACX 0000 0014 8069 1000, deschis la Unicredit Bank. Garantăm returnarea 100% a plății, dacă te vei fi răzgândit inainte de a trimite comanda prin curierat, coletul se eliberează din depozitul nostru, după confirmarea plății în extrasul bancar.

- în avans, plata online cu cardul. Tranzacția va fi procesată de PayU, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plăți online în România. Garantăm returnarea integrală a banilor în cazul în care comanda nu se va finaliza.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde în țară, prin intermediul partenerului nostru – NemoExpres, tariful de livrare fiind de 10 lei pentru comenzi mai mici de 200 lei, și gratuit pentru comenzi ce depășesc această sumă. 

Lista de localități deservite fără a taxa kilometri extern parcurși o puteți accesa aici.

Se va aplica tarif de livrare doar în următoarele situații:

pentru comenzi mai mici de 200 de lei;

când greutatea coletului depășește 2 kg;

dacă livrarea se va face într-o localitate, alta decât cele menționate în lista destinațiilor pentru care nu se achită kilometri extern.

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, după ce va fi reluat legătura cu clientul. În cazul în care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulată automat, iar coletul va fi returnat la depozitul nostru. În cazul în care clientul dorește să reia aceași comandă, va fi nevoit să suporte costul integral al livrării, indiferent de valoarea produselor cumpărate.

Pentru a preântampina astfel de situații, vă rugăm să menționați în discuția telefonică cu reprezentantul de vânzări, intervalul orar preferat pentru primirea livrării, iar curierii noștri vor încerca să țină cont de aceasta preferință.

Clientul poate opta pentru livrarea produselor cu un curierat agreat de acesta, iar costul transportului cât și al rambursului (daca este cazul) cade în sarcina clientului.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare.

Papetărie Office s.r.l., își rezervă dreptul să intârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forța majoră conform uzantelor legii românești.

Promoții și concursuri

Avem plăcerea de a organiza promoții și concursuri, pentru aceasta stabilim regulamente. 

Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu.

De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă intocmai regulile afișate pe site.

De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil. 

Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

  

Garanția produselor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT ȘI VĂ ESTE OFERIT "CA ATARE" FĂRĂ A SE OFERI NICI O GARANȚIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreună cu accesoriile aferente, copie de pe factură fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neânsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului fără a i se soluționa garanția.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt marci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din încapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

  

Exonerarea de Răspundere

Utilizarea acestui site este în totalitate cu acordul dumneavoastră. Papetărie Office s.r.l., nu este răspunzătoare pentru daunele directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din / sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului acestuia. Papetărie Office s.r.l., nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi raspunzătoare pentru nici o daună provocată de viruși ce ar putea să vă infecteze stația de lucru (computer, pc e.t.c.) sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site, sau descărcării oricarui material, informații, text, imagini de pe acest site. 

Revizuiri ale acestor Condiții de Utilizare 

Papetărie Office S.R.L. poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste Condiții de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați aceasta pagina a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunostință de aceste Condițiile de Utilizare actualizate.

Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenințare, fals, inșelător, abuziv, de hărțuire, defaimator, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da naștere responsabilitații civile sau viola orice lege. Papetărie Office s.r.l. va coopera deplin cu orice autorități care aplica legea sau orice ordin judiciar care solicită sau ordona Companiei să reveleze identitatea persoanelor care postează sau transmit astfel de informații sau material.

Utilizați acest site pe propria răspundere, Papetărie Office s.r.l., nu este responsabilă pentru daunele directe, indirecte, punitive, incidentale, special, logice sau alte daune legate de utilizarea acestui site sau a conținutului acestuia indifferent daca se realizează pe baza unui contract, responsabilitate strictă sau altă modalitate, chiar cu avertizarea privind posibilitatea unor asfel de daune. 

Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor aparea din, sau se vor referi la, sau vor fi în legătură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și / sau conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare și / sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.