Fluid corector + diluant

         

Fluid corector + diluant

Fluid corector + diluant

3,45 RON
cu TVA Livrare: 1-2 zile
 în stoc
  • local_shipping  Avem plăcerea să livrăm GRATUIT la comenda de minim 100 lei.

19.jpg

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Fisa tehnica

OF 210

Livrare & Retur

Retur

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, le putem înlocui (în limita stocului disponibil), le putem reduce prețul sau putem returna contravaloarea acestora, în urma unui formular de retur de constatare efectuat la punctul nostru de lucru. 

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. 

Acesta nu va plăti transportul în cazul în care primește un produs cu defect sau un produs greșit, iar returul va fi organizat de catre  Papetărie Office s.r.l.

Pentru exercitarea dreptului de returnare vă rugăm să completați Formularul de Retur

Ce problemă a apărut? 

Dacă v-ați răzgandit

Aveți dreptul de a anula comanda și de a returna produsele în ambalajul original, fără deteriorarea produsului, sau utilizarea lui,  însoțit de o copie a facturii în termen de 5 zile, indiferent de motiv și fără a oferi vreo justificare. Perioada de reflecție expiră după 14 zile de la data la care ați primit produsele. 

Produsele sunt defecte sau deteriorate

Dacă produsul  pe care l-ați cumpărat se dovedește a fi defect sau nu arată conform descrierii, îl vom înlocui (în limita stocului disponibil) iar daca nu se poate face acest lucru, vom recomanda ceva asemănător pentru înlocuirea acestuia, ori puteți solicita o rambursare parțială sau integrală numai în cazul în care repararea ori înlocuirea nu este posibilă.

   S-ar putea să nu aveți dreptul de a solicita despăgubiri pentru un defect minor, cum ar fi o zgârietură pe ambalajul unui CD.

Repararea sau înlocuirea trebuie să se facă într-un interval rezonabil și fără să vă creeze inconveniente majore.

Produsele livrate nu sunt cele comandate

Produsele pe care le primiți trebuie să corespundă așteptărilor dumneavoastră și să arate ca în descriere sau așa cum ați convenit. Dacă produsele primite nu sunt ceea ce ați comandat (altă culoare, mărime incorectă, funcționalități lipsă etc.), aveți dreptul la înlocuire gratuită sau, dacă nu este posibil, la o reducere de preț (din suma inițială) ori la rambursarea banilor.

Comanda nu a sosit

Dacă nu vă ridicați produsul imediat sau dacă ați optat pentru livrare la domiciliu, curierul ar trebui să vi-l livreze în termen de 2 de zile lucrătoare, cu excepția cazului în care ați convenit asupra unei alte date.

Dacă nu primiți produsele în termen de 7 de zile sau în perioada convenită, contactați comerciantul și, dacă este posibil, extindeți termenul de livrare până la o dată rezonabilă.

Coletul este deteriorat

Curierul răspunde pentru eventuala deteriorare a produselor de la expediere până în momentul în care le primiți.

Prin urmare, dacă în momentul în care primiți produsul comandat online, constatați că acesta este defect, nu corespunde descrierii sau nu funcționează corespunzător, aveți dreptul de a solicita repararea sau înlocuirea sa ori, dacă acestea nu sunt posibile, aveți dreptul la o reducere de preț (din suma achitată inițial) ori la rambursarea costurilor.

Puteți returna cele mai multe din produsele achiziționate de pe siteul nostru, (exceptând promoțiile și pachete promoționale) 

Se pot reurna comenzi plasate online doar prin intermediul firmei de curierat Nemo Expres, taxa de retur sunt suportate de cumpărător, suma se va retrage din valoarea produselor returnate. Nu trebuie sa plătiți nimic curierului. 

Dacă dorești să returnezi produsele cu alte servicii de curierat decat cea parteneră, veți suporta integral costul de retur.

Împachetează produsele în ambalajul original și trimitele  la departamentul de retur pe adresa: Șoseaua Gării Cățelu 2-6, sector 3, București, în incinta complexului Antilopa  

Legislația românească prevede:

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.  

Livrare

Livrarea se face prin intermediul partenerului nostru, Nemo Express, in decurs de 2 zile, costul fiind de 10 lei, la comenzi mai mici de 200 lei și gratuit la comenzi mai mari ce depășesc aceasta sumă.

Pentru mai multe detalii vă rugăm sa citiți Termeni și Conditii, la secțiunea Livrare

Lista de localități deservite fără a taxa kilometri externi parcurși o puteți accesa aici

S-ar putea să-ți placă

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: